Берлін виділить Всесвітній продовольчій програмі ще майже 190 мільйонів євро

Берлін виділить Всесвітній продовольчій програмі ще майже 190 мільйонів євро

Укрінформ
Німецька сторона виділить на потреби Всесвітньої продовольчої програми ще майже 190 мільйонів євро.

Про це сказав міністр закордонних справ ФРН Хайко Маас, який в середу зустрівся з директором Всесвітньої продовольчої програми Девідом М. Біслі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Німеччина надає Всесвітній продовольчій програмі ще 186 млн євро, щоб допомогти постраждалим від конфлікту, що триває в Сирії та сусідніх з нею країнах», - сказав Маас.

Він зазначив, що ця допомога може врятувати життя, особливо в умовах наближення зими.

Міністр запевнив, що Німеччина як непостійний член Ради Безпеки Організації Об'єднаних Націй продовжить надавати гуманітарну допомогу, в тому числі разом з Францією.

Маас зазначив, що Всесвітня продовольча програма є одним з ключових партнерів Німеччини у боротьбі з голодом у всьому світі, її співробітники невпинно допомагають людям, які опинилися в надзвичайних гуманітарних ситуаціях, чи то гостра криза в регіоні Сахеля чи Єменський конфлікт.

Читайте також: У Берліні відкривається українська фотовиставка "Діти війни"

ФРН вже багато років бере участь у Всесвітній продовольчій програмі як в політичному, так і в фінансовому плані і є другим за величиною донором, надавши у 2017 році в цілому 830 мільйонів євро.

У 2018 році Федеральне міністерство закордонних справ надає в цілому 286 мільйонів євро через Всесвітню продовольчу програму для допомоги нужденним в Сирії та сусідніх країнах. Більш як 13 мільйонів осіб, включаючи 6 мільйонів дітей, залежать від допомоги в Сирії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-