Трамп називає “фейковими” медіа, які його не хвалять

Трамп називає “фейковими” медіа, які його не хвалять

Укрінформ
Дональд Трамп вкотре здійснив спробу підірвати авторитет центральних американських медіа, які не схвалюють його зусиль, а навпаки критикують роботу нинішньої адміністрації.

Відповідний допис він розмістив у середу на своїй офіційній Twitter.

"Попри безліч позитивних подій і перемог, Центр дослідження ЗМІ повідомляє, що 92% публікацій про Дональда Трампа є негативними на ABC, CBS та ABC. Це фейкові новини!"- написав очільник Білого дому, позначивши чомусь телеканал ABC двічі.

Він також назвав "провальним" центральне друковане видання The New York Times, яке минулого тижня оприлюднило матеріал про махінації родини Трампів з податками. Президент дорікнув, що новину про "перемогу" Бретта Кавано, якого звинувачували в сексуальному насильстві, газета не винесла на першу сторінку.

Дональд Трамп і раніше висловлювався негативно про ЗМІ, які не підтримували його позиції. Зокрема, в перші ж дні свого президентства, він публічно назвав "фековими новинами" центральний телеканал CNN.

Читайте також: У Держдепі розповіли про підготовку нової зустрічі Трампа з Кім Чен Ином

Як повідомляв Укрінформ, Верхня палата Конгресу США затвердила кандидатуру Бретта Кавано на посаду судді Верховного суду США, незважаючи на скандал, пов'язаний зі звинуваченнями Кавано у сексуальних домаганнях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-