Принаймні 40 консерваторів із партії Мей голосуватимуть проти її проекту угоди Brexit

Принаймні 40 консерваторів із партії Мей голосуватимуть проти її проекту угоди Brexit

Укрінформ
Частина депутатів з Консервативної партії прем’єр-міністра Великої Британії Терези Мей мають заперечення щодо її варіанту угоди Brexit та не планують голосувати за відповідний проект.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на радіо BBC.

"Щонайменше 40 законодавців у складі Консервативної партії прем’єр-міністра Терези Мей можуть не підтримати її проект угоди Brexit, якщо така передбачатиме залишити Велику Британію "наполовину" в Європейській спільноті, заявив у вівторок старший парламентарій з групи супротивників", - йдеться у повідомленні.

Якщо 40 законодавців із Консервативної партії проголосують проти можливої угоди Brexit, то доля процесу виходу залежатиме від опозиційної Лейбористської партії, яка заявила, що голосуватиме проти будь-якої угоди, запропонованої Мей.

"На мою думку, є щонайменше 40 депутатів, які не мають наміру підтримувати "половинну угоду", відому як "Chequers "або відкат назад, що залишить нас на внутрішньому ринку та в митному союзі", - заявив депутат Стів Бейкер в ефірі BBC.

Читайте також: Угода щодо Brexit “дуже близько” - джерела у ЄС

Як повідомлялося, деякі британські музиканти написали прем'єр-міністру країни Терезі Мей відкритого листа, в якому висловилися проти виходу Великої Британії з Євросоюзу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-