Односельці впізнали

Односельці впізнали "Петрова", підозрюваного в отруєнні Скрипалів - ЗМІ

Укрінформ
Жителі села Лойга в Архангельській області РФ заявили, що впізнали в Олександрі Петрові, якого звинувачують в отруєнні Скрипалів у Британії, свого односельця Олександра Мішкіна.

Про це повідомляє Російська служба BBC.

"BBC вдалося поспілкуватися з уродженцем Лойги Денисом Красновим, який вчився з Мішкіним в одній школі. Він впізнав Мішкіна і на фотографіях з його паспорта, які раніше опублікували видання Bellingcat і The Insider, і на фотографії з британської візи Петрова, опублікованої раніше владою Британії", - йдеться у повідомленні.

Інший житель сіла Микола Тулінов повідомив, що пізнав Мішкіна на фотографії Петрова. Він підтвердив, що Мішкін жив у Лойзі. Ще дві уродженки села повідомили, що чули про Мішкіні, проте пізнати його в Петрові вони не змогли, пославшись на те, що давно виїхали з села.

Читайте також: Bellingcat ідентифікував другого підозрюваного в отруєнні Скрипалів

Як повідомлялося, 8 жовтня Bellingcat і The Insider повідомили сьогоднішнє ім'я і прізвище Олександра Петрова, якого звинувачують у причетності до отруєння Сергія і Юлії Скрипалів. Це лікар ГРУ Олександр Євгенович Мішкін.

Раніше, 26 вересня, Bellingcat і The Insider назвали справжнє ім'я другого підозрюваного Руслана Боширова - його звати Анатолій Чепіга. Як і Мішкін (Петров), він працює у ГРУ, має звання "Героя Росії".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-