У Парижі чоловік з ножем накинувся на поліцейських у метро

У Парижі чоловік з ножем накинувся на поліцейських у метро

Укрінформ
Озброєний ножем 35-річний мешканець Парижа накинувся на двох поліцейських на станції метро Barbes-Rochechouart, в результаті чого один із них отримав легке поранення.

Про це повідомляє Europe 1.

“Чоловік, озброєний ножем, атакував поліцейських уранці в понеділок на лінії 2 станції метро Paris Barbes. Інцидент стався близько 6:15 ранку, коли двоє поліцейських підійшли до чоловіка з ножем”, - йдеться у повідомленні.

За словами свідків, перед нападом чоловік просив сигарети у пасажирів метро, а коли побачив поліцейських, накинувся на них з ножем. 

Наразі він перебуває під вартою. В поліції повідомили, що нападник уже притягувався до відповідальності за зберігання наркотиків, нелегальне носіння зброї та насильство.

Читайте також: У лондонському метро чоловік із ножем напав на пасажирів

Як повідомлялося, напередодні у центрі Парижа сталася стрілянина. Поранено двоє людей. Вогонь відкрили у неділю вранці, 7 жовтня, на авеню Георга V, повідомляє видання France Soir. Нападники на мотоциклі обстріляли автомобіль, в якому перебували водій і пасажир. Поранених госпіталізовано у важкому стані. Зловмисники з місця події втекли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-