МЗС Туреччини викликало посла Саудівської Аравії через зникнення журналіста

МЗС Туреччини викликало посла Саудівської Аравії через зникнення журналіста

Укрінформ
Посол Саудівської Аравії в Туреччині був викликаний до міністерства закордонних справ для консультації з приводу зникнення журналіста Джамаля Хашоггі.

Про це повідомляє телеканал NTV.

«Посол Саудівської Аравії в Анкарі Велід бін Абдулкерім аль-Хірейджі був запрошений до міністерства закордонних справ. Посол Хірейджі зустрівся із заступником міністра закордонних справ Явузом Селімом Кираном, якого поставив йому запитання щодо ситуації навколо саудівського журналіста», - повідомляє телеканал.

За інформацією Hurriyet Daily News, у консульстві Саудівської Аравії у Стамбулі заявили, що 4 жовтня журналіст зник після того, як залишив будівлю диппредставництва. Проте це суперечить словам нареченої журналіста та турецьких чиновників, які стверджують, журналіст залишається у консульстві.

Читайте також: У Стамбулі після візиту до консульства Саудівської Аравії зник журналіст

Як повідомлялося, генеральний директор і головний редактор Al Arab Media Group Джамаль Хашоггі, відомий своїми критичними статтями про керівництво Саудівської Аравії, не повернувся після відвідання консульства цієї країни в Стамбулі, куди прийшов оформлювати документи.

Фото: hurriyetdailynews.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-