Нетаньягу попередив Путіна — С-300 можуть отримати безвідповідальні гравці

Нетаньягу попередив Путіна — С-300 можуть отримати безвідповідальні гравці

Укрінформ
В ізраїльському керівництві вважають, що плани Росії надати Сирії комплекси С-300 призведуть до того, що сучасні системи зброї отримають безвідповідальні гравці.

Про це повідомляє Ехо Москви.

"У телефонній розмові з президентом Володимиром Путіним ізраїльський прем'єр Беньямін Нетаньягу попередив, що такий крок підвищить рівень небезпеки у всьому регіоні", - йдеться у публікації.

Нетаньягу наголосив, що Єрусалим буде й далі захищати свої безпека та інтереси.

У Москві наполягають, що Ізраїль несе відповідальність за загибель російського літака, якого збила сирійська ракета. Там вважають поставку комплексів С-300 Дамаску адекватним кроком.

Читайте також: Болтон назвав ескалацією передачу Росією Асаду комплексу С-300

Вашингтон сподівається, що Москва перегляне рішення про постачання С-300 Сирії. За словами радника американського президента з національної безпеки Джона Болтона, такий крок може призвести до значної ескалації напруженості на Близькому Сході. Це буде великою помилкою з боку Росії, — вважає Болтон.

Як повідомлялося раніше, протягом двох тижнів Росія передасть сирійської армії комплекс С-300 "для посилення бойових можливостей" у зв'язку з інцидентом із збитим російським літаком Іл-20.

Фото: РИА Новости

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-