Смертельна стрілянина в Меріленді: вбивцею виявилася молода жінка

Смертельна стрілянина в Меріленді: вбивцею виявилася молода жінка

Укрінформ
Стрілянину в розподільчому центрі ліків у штаті Меріленд (США), що призвела в четвер до трьох смертей та поранення кількох людей, вчинила молода жінка, яка вкоротила життя й собі.

Про це повідомив на спеціальному брифінгу шериф округу Гарфорд Джефрі Гейлер, передає центральний американський телеканал CNN.

"Вона була тимчасово найманим працівником на цьому підприємстві", - уточнив правоохоронець.

Читайте також: Стрілянина в комп'ютерній компанії США: є поранені

Джерело, близьке до розслідування, повідомило, що жінка віком 26 років була незадоволена справами на роботі, що могло стати мотивом злочину.

Вона відкрила вогонь з пістолета, який мала при собі.

Після того, як жінка застрелила трьох осіб та поранила ще кількох, вона поцілила собі в голову, здійснивши спробу самогубства. З першого разу у неї не вийшло, й вона вистрілила в себе вдруге. З важкими пораненнями її доставили до лікарні, однак там вона померла через певний час.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер на розподільчому центрі ліків Rite Aid у окрузі Гарфорд, штат Мериленд (США), сталася стрілянина. Правоохоронці одразу відреагували на інцидент, причому були задіяні ФБР та інші федеральні агентства. На цьому підприємстві працює близько 1000 людей, які займаються дистрибуцією ліків до медичних установ та аптек у США.

Фото: CNN

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-