Ізраїль й надалі бомбитиме іранські об'єкти в Сирії - Нетаньягу

Ізраїль й надалі бомбитиме іранські об'єкти в Сирії - Нетаньягу

Укрінформ
Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу повідомив, що Ізраїль буде і далі діяти проти іранського військового зміцнення в Сирії.

Про це заявив прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу за підсумками телефонної розмови з президентом Росії Володимиром Путіним, передає Times of Israel.

Нетаньягу сказав Путіну, що Ізраїль націлений на запобігання іранському військовому зміцненню в Сирії, зокрема, продовжуватиме діяти проти спроб розмістити іранські війська і зброю в Сирії.

Раніше в Армії оборони Ізраїлю заявили, що ізраїльські ВПС в ніч на 18 вересня атакували сирійський військовий об'єкт у районі Латакії, з якого, за їхніми даними, до Лівану мали переправити для Ірану і шиїтського угруповання Хезболла "високоточну і смертоносну зброю".

Читайте також: Посла Ізраїлю викликали “на килим” до російського МЗС

У зв'язку з цим Нетаньягу пообіцяв, що Ізраїль надасть Москві дані про обставини авіанальоту і запропонував відправити начальника ВПС Ізраїлю в Москву.

Ізраїльський прем'єр також поклав відповідальність за катастрофу російського літака на Сирію.

Нагадаємо: Міноборони РФ повідомило про зникнення військового літака-розвідника Іл-20 із російськими військовими на борту в Сирії. У російському оборонному відомстві зазначили, що літак зник під час запусків ракет з французького корабля, коли повертався на базу Хмеймім. Після цього в російському оборонному відомстві заявили, що літак був збитий С-200 ППО Сирії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-