Цього тижня Мей обіцяє нові дані у справі Скрипаля

Цього тижня Мей обіцяє нові дані у справі Скрипаля

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей найближчим часом планує оприлюднити нові дані у справі отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля нервово-паралітичною речовиною «Новічок».

Про це повідомив брюссельський кореспондент Радіо Свобода Рікард Йозвяк у Twitter.

"Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей представить оновлену інформацію іншим лідерам ЄС про останні досягнення слідства у справі Скрипаля на саміті у Зальцбурзі, що відбудеться найближчого четверга. Однак на цьому етапі жодних нових санкцій ЄС щодо Росії не передбачено", - зазначив він.

Як повідомлялося, 5 вересня прокуратура Великої Британії назвала імена двох росіян, підозрюваних у спробі замаху на життя Сергія і Юлії Скрипалів у Солсбері. За словами прем'єр-міністра Великої Британії Терези Мей, британська розвідка з'ясувала, що підозрювані - офіцери ГРУ. Прем'єр-міністр також закликала країни-союзники Британії активізувати спільні зусилля, щоб протистояти російській розвідці.

Читайте також: Берлін не сумнівається, що Скрипалів отруїла військова розвідка РФ

За її словами, Лондон виступатиме за реалізацію санкцій проти Росії та їх розширення.

6 вересня США, Франція, Німеччина, Канада і Велика Британія заявили про причетність російського уряду до отруєння Скрипалів нервово-паралітичною речовиною "Новічок".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-