Молдова вперше візьме участь у саміті Ініціативи Трьох морів в Бухаресті

Молдова вперше візьме участь у саміті Ініціативи Трьох морів в Бухаресті

Укрінформ
Міністр економіки та інфраструктури Молдови Кирил Габурич очолить делегацію, яка вперше візьме участь у саміті Ініціативи Трьох морів, який пройде в Бухаресті 17-19 вересня.

Про це поінформували в прес-службі Міністерства економіки та інфраструктури, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Ми сподіваємося, що участь нашої делегації у роботі цього престижного форуму – хороша можливість для всіх нас ближче ознайомити іноземних інвесторів з умовами інвестування коштів в економіку Молдови», - заявив Габурич.

В рамках Саміту Ініціативи Трьох морів, в якому візьмуть участь представники 12 держав обговорять питання енергетичної інтеграції, взаємодії у розвитку сільського господарства і туризму, розвитку цифрової економіки, впровадження інноваційних технологій та розвитку підприємництва серед молоді.

Читайте також: У молдавському уряді наголошують: Україна - стратегічний партнер

Декларація про створення Ініціативи Трьох морів була підписана в 2016 році. Учасниками форуму є Польща, Хорватія, Болгарія, Угорщина, Австрія, Латвія, Литва, Румунія, Словаччина, Словенія, Чехія і Естонія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-