Екс-глава антитерористичного спецназу Болгарії наклав на себе руки

Екс-глава антитерористичного спецназу Болгарії наклав на себе руки

Укрінформ
Колишній керівник болгарського спеціалізованого загону по боротьбі з тероризмом Філко Славов покінчив життя самогубством.

Про це повідомляють болгарські ЗМІ.

За попередніми даними, Славов вистрілив собі в голову з пістолета, що належав йому на законних підставах. Його тіло знайшли у власному будинку в маленькому містечку Банкя неподалік від Софії. 

Близькі та друзі припускають, що вірогідною причиною такого вчинку стала невиліковна хвороба, від якої довгі роки страждав Славов. Він тривалий час проходив лікування у Франції, проте це не дало ніяких результатів. 

Читайте також: Життя балканських жінок - найкоротше в Євросоюзі

У МВС Болгарії поки що ніяких коментарів стосовно цього випадку не дали, заявивши, що всі  подробиці будуть відомі після закінчення слідчих заходів. 

Славов був одним із близьких друзів і соратників колишнього генерального прокурора Болгарії Нікола Філчева. Керівником Спеціалізованого загону по боротьбі з тероризмом він був призначений у 1997 році. Деякий час його звинувачували в тому, що він виконує замовлення колишнього генерального прокурора, проте ніяких доказів цього так і не було знайдено. Славов був і одним із засновників розвитку карате у Болгарії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-