Кількість жертв урагану

Кількість жертв урагану "Флоренс" у США зростає

Укрінформ
Щонайменше семеро людей стали жертвами урагану "Флоренс", який досяг атлантичного узбережжя США й зараз за силою вітрів класифікується як тропічний шторм.

Про це повідомив у суботу американський центральний телеканал CNN

"Безперервні зливи тропічного шторму "Флоренс" спричинили руйнівні повені в штаті Північна Кароліна, які, за прогнозами, матимуть більші наслідки в суботу, а також призвели до загибелі принаймні семи людей, в тому числі малюка", - йдеться у повідомленні.

Стихія з ураганними вітрами обрушилася на східне узбережжя США в п'ятницю. Й хоча сила вітрів стала меншою ніж прогнозувалося раніше, опади загрожують не меншими руйнуваннями.

Вже зараз повідомляється про затоплення житлових будинків, доріг та іншої важливої інфраструктури. За офіційними даними, близько 950 тис. людей у Північній і Південній Кароліні відрізані від електропостачання. Загроза повеней зберігається для інших штатів.

Читайте також: Чотири людини стали жертвами урагану "Флоренс"

Національна гвардія та підрозділи Армії США перебувають у режимі готовності забезпечення необхідної підтримки, в тому числі, додаткових заходів з евакуації, постачання продовольства, очищення води та пошуково-рятувальних операцій.

При цьому повідомляється, що рятувальні команди вже евакуювали близько 400 жителів, які опинилися у водній пастці у своїх будинках, ще близько 100 людей потребують допомоги.

При цьому в аеропортах скасовані тисячі авіарейсів.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-