Республіканці хочуть ще більше санкцій проти Росії

Республіканці хочуть ще більше санкцій проти Росії

Укрінформ
Представник республіканців від Каліфорнії Ед Ройс закликав докласти більше зусиль, щоб покарати Росію за її агресивні дії в Сирії, Україні та інших країнах.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Коментар представника республіканців з’явився наступного дня після того, як адміністрація президента Трампа запровадила санкції щодо іноземних держав або людей, які втручатимуться у голосування в США.

На засіданні Комітету з питань закордонних справ Палати представників 13 вересня Ройс заявив, що адміністрація Трампа не доклала належних зусиль.

«Ми не можемо сподіватися, що Володимир Путін та його корумповані партнери змінять свою поведінку в Сирії, Україні або деінде, доки не буде ясно, що ми притягнемо їх до відповідальності, – сказав він. – Ті, хто все ще займається бізнесом з певними російськими фізичними та юридичними особами, повинні платити ціну».

Читайте також: Трамп підписав указ про санкції проти іноземців за втручання у вибори

Деякі законодавці тиснули на посадових осіб органів державної влади та казначейства з тим, щоб адміністрація Трампа була активнішою не тільки стосовно Росії, а й щодо Ірану та Північної Кореї.

Інші депутати, включаючи демократа Томаса Суоцці, вказали на російський авіабудівний холдинг «Сухой» і вимагали відповіді, чому адміністрація не застосувала адресні санкції проти компанії, яка випускає бойові винищувачі та пасажирські літаки.

Читайте також: Санкцій за втручання у вибори недостатньо - американський сенатор

Загалом видання зазначає, що республіканці та демократи в Конгресі об’єдналися, закликаючи до конкретніших дій проти Кремля, що суперечить закликам Трампа до примирливої політики щодо Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-