Лондон опублікує нову партію роз’яснень на випадок Brexit без угоди

Лондон опублікує нову партію роз’яснень на випадок Brexit без угоди

Укрінформ
Велика Британія опублікує другу партію так званих технічних повідомлень для громадян і підприємств на випадок, якщо країна вийде з Євросоюзу без угоди.

Про це заявили у британському Департаменті по виходу з Європейського союзу, повідомляє Reuters

"У четвер Велика Британія опублікує другу партію документів, в яких громадськість і комерційні компанії повідомлять про те, як впоратися з негараздами, якщо країна залишить Європейський Союз наступного року, не маючи угоди про майбутні відносини з блоком", - йдеться в повідомленні.

У число тем технічних повідомлень увійдуть тарифи на роумінг для мобільних телефонів, екологічні стандарти і стандарти на транспортні засоби.

"За шість місяців до того, як Велика Британія залишить Європейський Союз, ми активізуємо нашу підготовку на випадок відсутності угоди, щоб Британія продовжувала процвітати, незалежно від результатів переговорів. Ці технічні повідомлення є невід'ємною частиною нашого розумного, прагматичного підходу до підготовки до будь-яких результатів", - сказав міністр по Brexit Домінік Рааб.

Читайте також: Британські консерватори обговорювали “план повалення" Мей - BBC

Минулого місяця уряд Британії опублікував 25 технічних повідомлень, в яких визначалися відповідні митні процедури для бізнесу, що запевняють співробітників різних підприємств у тому, що їхні права дотримуватимуться, навіть якщо Велика Британія вийде з ЄС без угоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-