Британські консерватори обговорювали “план повалення

Британські консерватори обговорювали “план повалення" Мей - BBC

Укрінформ
Група з 50 депутатів від Консервативної партії, які не згодні з планом прем'єр-міністра Великої Британії Терези Мей щодо Brexit, зустрілися, аби обговорити як і коли можна буде змусити її піти з посади.

Про це повідомляє BBC із посиланням на джерела.

"Депутати від Консервативної партії, які незгодні з планом щодо Brexit Терези Мей, зустрілися для обговорення, як і коли вони можуть відсторонити її з посади прем'єр-міністра (Великої Британії - ред.)", - йдеться у повідомленні.

За словами співрозмовника, на зустрічі були присутні близько 50 членів депутатської групи "Європейська група з досліджень".

Як повідомляє BBC, очікується, що пізніше вказані депутати оприлюднять своє бачення розв'язання питання щодо кордону Північної Ірландії.

Читайте також: Британія - про переговори з ЄС щодо Brexit: Час працює проти нас

Зазначається, що кілька парламентарів, які були присутні на зустрічі, повідомили, що вже надіслали листи з вотумом недовіри щодо Мей, однак, наразі не планують робити активних кроків проти неї.

За словами політичного аналітика BBC Лаури Кунсберг, група депутатів не буде просувати ідею нових виборів лідера партії, поки не буде знайдено кандидата, який точно зможе перемогти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-