Прем'єр Вірменії наказав роззброїти охорону олігархів та чиновників

Прем'єр Вірменії наказав роззброїти охорону олігархів та чиновників

Укрінформ
Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян наказав Службі національної безпеки (СНБ) провести обшуки в "спеціальних службах" олігархів і роззброїти їх.

Як повідомило Радіо Азатутюн, це було зроблено після публікації аудіозапису розмови директора СНБ з начальником Спеціальної слідчої служби.

Пашинян заявив, що прослуховування голів правоохоронних органів є «змовою і злочином проти державності Республіки Вірменія».

«Я даю розпорядження Службі національної безпеки і поліції в найкоротші терміни знайти організаторів цієї змови і піддати їх найсуворішій відповідальності», - заявив прем'єр-міністр.

Читайте також: Брата екс-президента Вірменії звинуватили у фінансових злочинах

За словами глави уряду Вірменії, рейди з ліквідації "спецслужб", створених олігархами та деякими чиновниками, що завезли в країну незаконні прослуховуючі пристрої, а також щодо роззброєння так званих "охоронців", які перебувають на службі в олігархів, мають початися вже зараз.

Нагадаємо: у поширеному 11 вересня в Інтернеті аудіозаписі телефонної розмови, справжність якої підтвердив глава РНБ, зокрема, йдеться про те, що один із суддів зателефонував директору СНБ і запитав, яке рішення слід прийняти з питання запобіжного заходу стосовно колишнього президента Вірменії Роберта Кочаряна, обвинуваченого в рамках справи "1 березня" щодо повалення конституційного ладу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-