Nord Stream 2 отримав дозвіл на будівництво у Саксонії

Nord Stream 2 отримав дозвіл на будівництво у Саксонії

Укрінформ
Дозвіл на будівництво сухопутного відводу газопроводу "Північний потік-2" European Gas Pipeline Link (EUGAL) надали вже 2 німецькі федеральні землі - Бранденбург і Саксонія.

Про це повідомляє на своєму сайті компанія European Gas Pipeline Link.

"Будівництво ділянки Європейського газопроводу (EUGAL) у Саксонії може розпочатися у вересні. Рішення про затвердження плану було передано компанії, яка відповідає за проект, оGASCADE Gastransport GmbH, у Дрезденському офісі державних органів у Саксонії 6 вересня 2018 року", - йдеться у прес-релізі.

У компанії стверджують, що всі необхідні приготування до будівництва вже тривають і спорудження 52-кілометрової ділянки розпочнеться наступного тижня. Перші роботи заплановано в районі Мейсена, де буде проритий тунель під Ельбою. Очікується, що прокладання всієї частини EUGAL у Саксонії буде завершено до кінця 2019 року. 

Раніше, 17 серпня, позитивне рішення про затвердження плану прокладання відводу прийнято Управлінням з видобутку корисних копалин, геології і сировинних матеріалів землі Бранденбург. Там будівельні роботи вже розпочалися.

Читайте також: Швеція блокуватиме будівництво "Північного потоку-2"

EUGAL - газопровід, який простягатиметься на 480 кілометрів від Балтійського моря через Мекленбург-Переднюю Померанію, Бранденбург, Саксонію (по району "Саксонської Швейцарії" до кордону з Чеською Республікою і складатиметься з двох паралельних трубопроводів). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-