Літак, який

Літак, який "загубив" двигун на Філіппінах, двічі заходив на посадку

Укрінформ
Пасажирський "Боїнг 737-800" китайської авіакомпанії Xiamen Air з'їхав зі злітно-посадкової смуги в аеропорту філіппінської столиці Маніли, оскільки покриття намокло під дощем.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на генерального менеджера аеропорту Еда Монреала.

"В аеропорту філіппінської столиці з'їхав зі злітно-посадкової смуги, яку намочив дощ, пасажирський літак китайських авіаліній Xiamen Air опівночі у четвер. А тимчасове закриття смуги призвело до перебоїв з рейсами у п'ятницю", - йдеться у повідомленні.

За словами Монреала, екіпаж літака під час першої спроби посадки не зміг точно прорахувати свій курс, а під час другої спроби повітряне судно втратило зв'язок із диспетчером і почало сковзати, коли торкнулося землі.

На місці проводяться слідчі дії для встановлення причини аварії.

Через закриту злітно-посадкову смугу рейси з Близького Сходу та США були перенаправлені до іншого міжнародного аеропорту, що на півночі філіппінської столиці, та до аеропорту на острові Себу.

Читайте також: У китайського літака під час посадки в Манілі відвалився двигун

Раніше повідомлялося, що літак китайської авіакомпанії Xiamen Airlines під час приземлення у Міжнародному аеропорту Філіппін Ніной Акіно виїхав за межі злітно-посадкової смуги, внаслідок чого один з двигунів відірвався від крила. Ніхто зі 157 пасажирів та 8 членів екіпажу не постраждав у результаті інциденту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-