У Латвії пройдуть міжнародні військові навчання Anakonda 18

У Латвії пройдуть міжнародні військові навчання Anakonda 18

Укрінформ
У першій половині листопада в Латвії пройдуть великомасштабні міжнародні військові навчання Anakonda 18, в яких будуть задіяні підрозділи збройних сил США, Латвії, Естонії, Литви, Польщі, країн-учасниць бойової групи НАТО в Латвії.

Про це повідомляє портал Delfi.lv.

«У Латвії 7-16 листопада планується провести великомасштабні міжнародні військові навчання Anakonda 18. Anakonda 18 - тактичні польові навчання дивізійного рівня, в них планують взяти участь підрозділи збройних сил США, Естонії, Литви, Польщі, країн-учасниць дислокованої у Латвії бойової групи НАТО й Латвії», - говориться у повідомленні.

Завдання навчань - відпрацювати взаємодію між елементами командування НАТО й регіональними силами у виконанні тактичних операцій. Планується, що в навчаннях братимуть участь понад 500 іноземних військовослужбовців.

У вівторок уряд Латвії затвердив участь національних збройних сил (НВС) ще у двох міжнародних навчаннях. З 20 серпня по 2 вересня у рамках навчань Namejs 18 у Латвії планується організувати спільні військові навчання підрозділів національних ЗС і іноземних збройних сил Simple Strike 18. Це польові навчання вогневої підтримки підрозділів. У них планують взяти участь підрозділи збройних сил Естонії, Литви, США, країн-учасниць дислокованої у Латвії бойової групи НАТО й Латвії.

Читайте також: "Маруновий берет-2018": десантники відпрацьовують рейди в тил противника

1-18 вересня ЗС Латвії братимуть участь у військових навчаннях Agile Spirit 18 на території Грузії.

Фото: Polska Zbrojna

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-