Юристи Трампа не погоджуються на умови Мюллера щодо інтерв'ю з президентом

Юристи Трампа не погоджуються на умови Мюллера щодо інтерв'ю з президентом

Укрінформ
Група юристів глави Білого дому, яка направила в середу офіційну відповідь спецпрокурору Мюллеру з приводу інтерв'ю з Трампом, відхилила пропозиції слідчих і запропонувала обмежити формат відповідей.

Про це повідомило в середу американське видання The New York Times із посиланням на поінформовані джерела.

"Адвокати Президента Трампа відхилили останні умови спецпрокурора (Мюллера – ред.) щодо проведення інтерв'ю в рамках російського розслідування, натомість запропонували в середу обмежені рамки для відповіді на запитання", - йдеться в публікації.

Читайте також: Президент США готовий свідчити перед Мюллером - юристи

Як повідомляв Укрінформ, у середу особистий адвокат Дональда Трампа Руді Джуліані заявив, що команда юристів президента надіслала листа з пропозиціями щодо інтерв'ю спецпрокурору Мюллеру. Це також підтвердив інший адвокат глави Білого дому, Джей Секулов. Водночас, ні один, ні інший не прокоментували змісту пропозицій.

Читайте також: Сенатор-республіканець доставив листа від Трампа у Кремль

Переговори адвокатів Трампа й офісу спецпрокурора США продовжуються вже вісім місяців. Минулого тижня Мюллер запропонував дещо змінений формат для інтерв'ю з президентом. Проте юристи Трампа не хочуть, щоб він відповідав на ряд окремих запитань, у тому числі про те, чи перешкоджає він правосуддю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-