Трамп готовий ще раз зустрітися з Кімом у будь-який час - Болтон

Трамп готовий ще раз зустрітися з Кімом у будь-який час - Болтон

Укрінформ
Глава Білого дому готовий провести чергову зустріч з лідером КНДР Кім Чен Ином у будь-який час для просування домовленостей, досягнутих під час переговорів у Сінгапурі.

Про це повідомляє у вівторок американське інформагентство Reuters, посилаючись на слова радника президента США з питань національної безпеки Джона Болтона.

"Болтон сказав, що Трамп у своєму недавньому листі до Кіма запропонував відправити (держсекретаря США – ред.) Помпео до Північної Кореї, і що Трамп готовий зустрітися з Кімом в будь-який час", - йдеться в публікації.

Читайте також: У КНДР заявили про "велику ймовірність" другого саміту з США

Як уточнює видання, лист був переданий північнокорейському міністру закордонних справ цими вихідними.

Нагадаємо: лідери США і Північної Кореї зустрілися 12 червня в Сінгапурі. Сторони, зокрема, підтвердили наміри встановити нові двосторонні відносини; побудувати міцний мир у КНДР; провести повну денуклеаризацію Корейського півострова та повернути останки загиблих у Корейській війні.

Крім того, Трамп і Кім досягли домовленості щодо продовження переговорного процесу між двома країнами.

Читайте також: У Білому домі кажуть, що КНДР “не заробила” послаблення санкцій

Ядерна програма КНДР впродовж багатьох років створювала міжнародну напругу. Водночас, риторика президента США та лідера КНДР була особливо гострою і ворожою в період до їхньої зустрічі в Сінгапурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-