Іспанія затримала кримінального авторитета, що посідав “третє місце” у мафії РФ

Іспанія затримала кримінального авторитета, що посідав “третє місце” у мафії РФ

Відео
Укрінформ
У місті Марбелья на півдні Іспанії затримано трьох кримінальних авторитетів з країн колишнього СРСР, у тому числі двох представників грузинських кланів.

Про це повідомляє DW із посиланням на поліцію Іспанії.

"Серед учасників "зібрання" були два представники грузинських кланів, які останніми роками координували дії вихідців з РФ... Водночас один із затриманих, за її (поліції - ред.) даними, вважався третьою за значущістю людиною в російській мафії", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, затримання сталося, коли лідери мафіозних угруповань обговорювали плани вбивства одного з членів ворожого клану, який хотів оселитися в Іспанії.

Зараз затриманих узято під варту, їм інкримінують замах на вбивство, фальсифікацію документів і членство в злочинній організації.

Читайте також: На Кіровоградщині під час кримінальної "сходки" затримали понад 30 осіб

На думку правоохоронців, затримані мали намір відтворити кримінальну структуру, яка була ліквідована в червні 2017 року, коли були арештовані 129 підозрюваних. Проте вже в липні знову почалося розслідування, оскільки в Марбельї були виявлені сліди одного з кримінальних авторитетів, який керував ліквідованим у червні угрупованням з Литви. Йдеться про "одного з найважливіших "злодіїв у законі" в Європі", зазначає поліція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-