ЗМІ дізналися, де Трамп проведе відпустку

ЗМІ дізналися, де Трамп проведе відпустку

Укрінформ
Глава Білого дому планує провести десятиденну відпустку у власному гольф-клубі в штаті Нью-Джерсі, проте офіційного підтвердження Білий дім поки не видав.

Про це повідомило в п'ятницю місцеве видання NJ.com.

"Президент Дональд Трамп прибув до Бедмінстера (де розташований "Національний гольф-клуб Трампа у штаті Нью-Джерсі – ред.) у четвер увечері, де може провести майже двотижневу відпустку від перебування у столиці країни", - зазначається в матеріалі.

За офіційною інформацією, президентський борт прилетів до аеропорту Моррістоун о 21.25 вечора напередодні зі штату Пенсильванія, де Трамп узяв участь у кампанії на підтримку республіканських кандидатів до Конгресу. На п'ятницю в робочому графіку президента не заплановано жодних офіційних заходів.

Читайте також: Топ-радники Трампа кажуть про посилені спроби Росії вплинути на вибори в США

У Білому домі не публікують інформації, скільки саме часу Дональд Трамп буде у Бедмінстері. Однак Федеральне агентство цивільної авіації видало розпорядження про тимчасове обмеження польотів у цьому районі до 13 серпня.

Водночас, планується, що президент побуває в суботу в штаті Огайо для підтримки республіканських кандидатів у передвиборчій кампанії.

Торік Трамп також провів свою серпневу відпустку в Нью-Джерсі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-