Пожежі в Каліфорнії забрали життя вже п'ятьох людей

Пожежі в Каліфорнії забрали життя вже п'ятьох людей

Укрінформ
Масштабні лісові пожежі, що вирують у американському штаті Каліфорнія, забрали життя щонайменше п'яти осіб, у тому числі дітей, багато людей вважаються зниклими безвісті.

Останніми жертвами великого вогню стали бабуся та двоє її правнуків, повідомив у суботу американський телеканал CNN.

"Полум'я поглинуло будинок Мелоді Бледсой у четвер. Члени родини після цього розшукували Бледсой та двох її правнуків, 5-річної Емілі та 4-річного Джеймса у притулках та лікарнях, сподіваючись, що вони опинилися серед 38 тис. людей, які втекли від небезпеки з округу Шаста", - зазначається в повідомленні.

Після кількаденних зусиль обгорілі тіла були знайдені в колишньому будинку.

Таким чином, кількість жертв від пожеж у Каліфорнії, збільшилася до п'яти людей. Ще двоє загинули напередодні, багато людей постраждали.

Читайте також: У Каліфорнії "вогняні торнадо" змушують людей тікати з домівок

Тим часом, повідомляється про стрімке поширення площі лісових пожеж, яка за суботу подвоїлася і становить понад 32 тис. гектарів. При цьому, висока температура повітря, а також поривчасті вітри сприяють посиленню стихії. Повідомляється також про знищення щонайменше півтисячі будівель та загрозу для понад тисячі місцевих мешканців.

У зв'язку з критичною ситуацією в Каліфорнії, президент США Дональд Трамп оголосив режим надзвичайної ситуації в штаті. Він також пообіцяв федеральну підтримку місцевій владі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-