Трамп знав заздалегідь про зустріч сина з росіянами у 2016 році - CNN

Трамп знав заздалегідь про зустріч сина з росіянами у 2016 році - CNN

Укрінформ
Колишній адвокат Дональда Трампа Майкл Коен заявив, що Трамп, який на той час був кандидатом у президенти США, заздалегідь знав про зустріч свого сина в 2016 році в Трамп-тауері з росіянами, які нібито обіцяли передати компромат на Гілларі Клінтон.

Про це повідомляє CNN із посиланням на джерела.

"Колишній особистий адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен заявив, що на той момент кандидат Трамп заздалегідь знав про зустріч (свого сина - ред.) в 2016 році в Трамп-тауері з росіянами, які обіцяли передати його помічникам компромат на Гілларі Клінтон", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на зустрічі, зокрема, були присутні син президента США Дональд Трамп-молодший, зять глави держави Джаред Кушнер, екс-керівник виборчої кампанії Трампа Пол Манафорт та російський адвокат Наталія Весельницька.

За словами співрозмовників, Коен також готовий повторити це твердження для спецпрокурора Роберта Мюллера, який розслідує втручання Росії у президентські вибори в США в 2016 році.

Як повідомляє CNN, таким чином твердження Коена суперечить заяві самого Трампа про те, що він нічого не знав про зустріч з росіянами, поки у нього про неї не спитали журналісти з New York Times у липні 2017 року.

Читайте также: Зятю Трампа наконец выдали допуск к государственной тайне

Телеканалу не вдалося отримати коментар від адвоката Коена. В офісі спецпрокурора також вирішили не коментувати цю ситуацію.

У свою чергу, адвокат Трампа Руді Джуліані заявив, що Коену не можна вірити, адже він роками брехав.

Як повідомлялося, у США проводиться кілька паралельних розслідувань, у тому числі у ФБР (на чолі зі спецпрокурором Робертом Мюллером) та Сенаті, щодо втручання Росії у президентські вибори у Сполучених Штатах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-