Аварія

Аварія "качиного човна" в США: кількість жертв зросла до 17

Укрінформ
Кількість загиблих унаслідок аварії туристичного катера на озері в американському штаті Міссурі зросла до 17.

Про це повідомляє USA Today.

"Дайвери знайшли чотири інших тіла у п'ятницю в озері ... в результаті чого, кількість загиблих зросла до 17 осіб", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що катер перекинувся та затонув унаслідок «раптового шторму» на озері.

За даними поліції, на борту перебувала 31 людина. Кількість загиблих зросла до 17 після того, як 20 липня дайвери знайшли тіла останніх пасажирів судна, які вважалися зниклими безвісти. Крім того, шестеро людей зараз перебувають у лікарні.

Читайте також: У США перекинувся "качиний човен", загинули 11 осіб

Нагадаємо, 19 липня на озері неподалік міста Бренсон у штаті Міссурі перекинувся туристичний транспорт, так званий «качиний човен» (duck boat). Причиною трагедії могла стати штормова погода, уточнив місцевий шериф. Ще один такий же корабель вдалося повернути на берег.

Читайте також: Біля берегів Кіпру перекинувся човен з мігрантами, 19 загиблих

"Качині човни" за своїм походженням є кораблями для перевезення десанту, їх використовували військові під час Другої Світової війни. Пізніше їх використовували для евакуації жертв повеней або під час екскурсій. Ці транспортні засоби мають колеса, тому можуть пересуватися і як звичайні автомобілі.

"Качині човни" вже фігурували у трагічних інцидентах. У 2015 році в Сіетлі на північно-західному узбережжі США п'ять студентів-коледжів загинули, коли такий транспортний засіб зіткнувся з автобусом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-