Трамп сподівається, що Росія допоможе владнати ситуацію з КНДР

Трамп сподівається, що Росія допоможе владнати ситуацію з КНДР

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп заявив, що домовився на зустрічі з Путіним з низки важливих питань, зокрема, щодо російської допомоги в процесі денуклеаризації Північної Кореї, до чого зараз Сполучені Штати докладають дипломатичних зусиль.

Про це він написав у середу в серії твітер-повідомлень на офіційній сторінці, повідомляє Укрінформ.

"Путін і я обговорили багато важливих питань перед цим на зустрічі. Ми добре поладнали, що дійсно стурбувало багатьох ненависників, які хотіли би побачити боксерський матч. Скоро будуть великі результати!" - написав американський президент в одному зі своїх повідомлень.

У іншому Трамп зазначив, що серед домовленостей про співпрацю з Росією він сподівається на допомогу в питанні Північної Кореї.

Читайте також: У Конгресі США закликали Трампа "стояти разом з НАТО проти Путіна"

"Росія погодилась допомогти з Північною Кореєю, з якою ми вже маємо гарні відносини, й процес рухається вперед", - зауважив Трамп, так і не уточнивши, в чому саме він бачить допомогу Москви.

Він також пообіцяв поки що зберігати санкції, щоправда, не вказавши проти якої країни – КНДР чи Росії. "У кінці цього процесу Північну Корею очікують великі переваги та захоплююче майбутнє", - написав глава Білого дому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-