Принци Чарльз і Вільям відмовилися зустрічатися з Трампом - ЗМІ

Принци Чарльз і Вільям відмовилися зустрічатися з Трампом - ЗМІ

Укрінформ
Принц Уельській Чарльз та принц Вільям відмовилися зустрітися з президентом США Дональдом Трампом під час його візиту до Великої Британії.

Про це повідомляє Mirror.

"Принц Чарльз та принц Вільям відмовилися зустрітися з Дональдом Трампом перед його зустріччю з королевою (Великої Британії - ред.)", - йдеться у повідомленні.

За інформацією ЗМІ, члени королівської сім'ї дуже чітко дали зрозуміти, що не зустрічатимуться з президентом США під час його чотириденного візиту до країни.

Читайте також: Трамп порадив Мей судитися з ЄС

Як зазначив співрозмовник The Sunday Times, вони просто відмовилися, і тому королева Єлизавета ІІ зустрічала Трампа самостійно, що дуже незвичайно для таких подій.  

Відомо, що після того, як чоловік королеви принц Філіп перестав виконувати королівські обов'язки, принц Чарльз часто супроводжував свою матір у важливих заходах. Під час візиту попереднього президента США Барака Обами, він не тільки мав ланч з королевою Великої Британії Єлизаветою ІІ та її чоловіком принцом Філіпом, а також повечеряв з принцом Гаррі, принцом Вільямом із його дружиною принцесою Кейт у Кенсінгтонському палаці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-