Трамп запізнився на чаювання з королевою Єлизаветою ІІ

Трамп запізнився на чаювання з королевою Єлизаветою ІІ

Відео
Укрінформ
Президент США Дональд Трамп на десять хвилин запізнився на зустріч із 92-річною королевою Великої Британії Єлизаветою II у Віндзорському замку.

Про це повідомляє видання Metro.

Як зазначається, під час очікування Єлизавета II кілька разів перевіряла свій годинник.

"Ох, вона щойно перевірила час на годиннику. Королева не любить запізнень", — написала у Twitter незалежна репортерка Патриція Требле.

За її словами, британська королева очікувала прибуття Трампа та його дружини Меланії стоячи.

Крім того, під час огляду почесної варти президент США йшов попереду королеви, а потім різко зупинився, і вона була змушена його обходити, пише видання Hufftington Post.

Хода попереду королеви прямо не заборонена етикетом, хоча і не вітається. Королівський веб-сайт пропонує перелік правил, яких варто дотримуватися у присутності королівських осіб, але зазначає, "що обов’язкового кодексу поведінки не існує".

"Багато людей бажають дотримуватися традиційної форми", - зазначається на сайті королівської сім’ї.

Читайте також: План Мей щодо Brexit може вбити торговельну угоду зі США - Трамп

Колишній дворецький королівської родини Грант Гарольд розповів, що найважливіший протокол, якого американський президент має дотримуватися – це дозволити королеві йти трохи попереду себе.

Водночас, у п'ятницю, 13 липня, у Лондоні 100 тисяч людей вийшли на протести проти візиту президента США Дональда Трампа до британської столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-