ЗМІ: Мюллер розширює штат для

ЗМІ: Мюллер розширює штат для "російського" розслідування у США

Укрінформ
Спеціальний прокурор США Роберт Мюллер, який очолює розслідування ФБР щодо втручання росіян у президентські вибори в Сполучених Штатах, розширює штат прокурорів свого офісу професійними кадрами.

Про це повідомило американське центральне видання The Hill. 

"Спеціальний прокурор Роберт Мюллер наймає додаткових прокурорів для роботи в рамках розслідування щодо втручання Росії в президентські вибори 2016 року", - зазначає видання із посиланням на кілька джерел з-поміж колишніх і нинішніх членів адміністрації. 

При цьому уточнюється, що Мюллер залучає професійні кадри з кількох офісів генпрокурорів, а також з Міністерства юстиції США. Джерела припустили, що це може бути ознакою того, що Мюллер готується бути усуненим від розслідування, тож хоче залишити все в руках великої групи прокурорів. 

Читайте також: Мюллер хоче надати висновки щодо втручання РФ у вибори до осені — Bloomberg

Зараз в офісі Роберта Мюллера працюють 17 федеральних прокурорів. Вони займаються великою кількістю судових справ, пов'язаних із розслідуванням щодо втручання РФ у президентські вибори.

Повідомляється також, що команда Мюллера витратила $7,7 млн з травня по березень 2017 року. Витрати Міністерства юстиції за цей же період становили $9 млн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-