У Росії 8-річну дитину роздушила дерев'яна скульптура

У Росії 8-річну дитину роздушила дерев'яна скульптура

Укрінформ
У Ленінградській області РФ порушено кримінальну справу за фактом загибелі 8-річного хлопчика, на якого впала дерев'яна скульптура.

Трагедія сталася на території туристичного комплексу «Верхні Мандроги», повідомляє регіональне управління Слідчого комітету РФ.

За даними слідства, 23 червня хлопчик разом з родичами приїхав на територію комплексу. Коли дитина проходила повз дерев'яну фігуру казкового персонажа, та впала на нього, придавивши своєю вагою, внаслідок чого хлопчик помер.

Нині проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення усіх обставин трагедії. Слідчі оглянули місце події та службові приміщення адміністративного комплексу, вилучили необхідну документацію.

Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого п. «в» ч.2 ст. 238 КК РФ  (надання послуг, які не відповідають вимогам безпеки, що спричинило з необережності смерть людини).

"Слідство дасть принципову оцінку діяльності керівництва комплексу, а також осіб, безпосередньо відповідальних за безпеку людей на території туристичного комплексу", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-