Поліція США виявила понад 550 нелегальних стволів у колишнього в'язня

Поліція США виявила понад 550 нелегальних стволів у колишнього в'язня

Відео
Укрінформ
Правоохоронці округу Лос-Анджелеса виявили численний арсенал незаконно придбаної зброї в помешканні раніше засудженого чоловіка, загальна кількість якої склала 553 одиниці.

Про це повідомив у вівторок американський центральний телеканал ABC News.

"Наводка сусіда про людину, яка володіє "великою кількістю стволів", перевищила всі очікування. Коли шерифи округу Лос-Анджелеса прибули до будинку з ордером, вони знайшли там 432 одиниці зброї, і це був лише початок", - йдеться в публікації.

Господаря будинку, 60-річниого Мануеля Фернандеса одразу взяли під варту. Він уже був засуджений у лютому 2017 року і пробув у в'язниці до серпня минулого року, звільнившись достроково.

Після цього правоохоронці обшукали будинок жінки, пов'язаної з Фернандесом. Там вони знайшли ще 30 незареєстрованих стволів. Втім, і на цьому історія не завершилася. Днем пізніше правоохоронці ще раз обшукали будинок Фернандеса, де виявили ще понад 90 одиниць стрілецької зброї, схованої на території помешкання.

Читайте також: Три чверті всієї стрілецької зброї знаходиться в руках цивільних – ООН

Детективи також вилучили комп'ютери, мобільні телефони та жорсткі диски з місця проживання, оскільки, як вважає слідство, вони були використані у незаконній купівлі вогнепальної зброї підозрюваним.

При цьому уточнюється, що помешкання Фернандеса, де був розміщений цілий стрілецький арсенал, знаходиться в містечку Агуа Далс, за 45 хвилин їзди від центру Лос-Анджелеса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-