ДТП автобуса в Польщі: кількість постраждалих зросла до 31

ДТП автобуса в Польщі: кількість постраждалих зросла до 31

Укрінформ
Кількість постраждалих у результаті ДТП за участю туристичного автобуса в центрі Польщі, який перевозив 50 пасажирів, зросла з 16 до 31.

За уточненою інформацією, в результаті цієї автопригоди загинули дві 65-річні жінки, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Автобусом подорожували пенсіонери з населеного пункту Бодзанув Мазовецького воєводства центру Польщі, які їхали з дводенною туристичною поїздкою на узбережжя Балтійського моря. 

В результаті автопригоди постраждалих перевезено до лікарень міст Влоцлавек, Торунь, Бидгощ, Лодзь та Плоцьк. З 31 постраждалої особи лише одна перебуває у стані середньої важкості, інші особи отримали легкі травми. 

На місці пригоди працювало близько 60 рятувальників та понад 40 поліцейських. 

Місцева прокуратура відкрила справу з приводу аварії. Причину ДТП з'ясовує поліція. 

Читайте також: У Польщі перекинувся автобус: двоє загиблих, 16 постраждалих

Як повідомлялося раніше, туристичний автобус з 50-ма пасажирами, який у понеділок вранці їхав у напрямку міста Торунь, з незрозумілих причин з'їхав з дороги у рів і перекинувся. У результаті трагедії двоє осіб загинуло, 16 отримало поранення. Аварія сталася між восьмою і дев'ятою годинами ранку (за київським часом) поблизу населеного пункту Константиново Куявсько-Поморського воєводства центру країни. 

Локальну дорогу №91 на трасі Лодзь-Гданськ заблоковано для руху, в цьому місці організовано об'їзні шляхи. 

Фото: twitter.com KPUWB

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-