Ресторан віртуальної реальності відкрився у Токіо

Ресторан віртуальної реальності відкрився у Токіо

Укрінформ
У Токіо відкрився ресторан віртуальної реальності First Airlines.

Про це пише finance.ua.

“Гостя ресторану занурюють в атмосферу перельоту прямо з порогу. Спочатку ви підходите до стійки реєстрації, поруч стоїть інформаційне табло, де можна ознайомитися з розкладом «рейсів». На стійці реєстрації відвідувачів зустрічають офіціантки, які зовні не відрізняються від стюардес. Вони видають посадочні талони і сувенірний закордонний паспорт”, – розповідає TimeOut.

Відразу після реєстрації на «рейс» проводжають пасажирів на місця згідно з посадковим талоном. Крісла в ресторані такі самі, як у бізнес-класах літаків A310 і A340 серії Airbus. Як і в справжньому літаку, можна відкинутися в кріслі.

Коли всі пасажири зайняли місця, бортпровідник проводить інструктаж з техніки безпеки. Як перед справжнім польотом, він розповідає, як користуватися кисневими масками і рятувальними жилетами. Після цього літак готовий до зльоту: сидіння та підлога вібрують, а пасажири повинні застебнути ремені безпеки.

Читайте також: Samsung оштрафували на $400 млн за порушення патенту

Перед сидіннями розташований екран, на який транслюється вид через лобове скло літака. Під час польоту пасажирам роздають окуляри віртуальної реальності, завдяки яким можна здійснити «подорож» різними містами.

Після 20-хвилинної екскурсії настає час обіду. Звичайно, пасажирам роздають безкоштовні напої, як у бізнес-класі. Обід складається з чотирьох страв, а меню залежить від рейсу.

Ресторан пропонує чотири види «рейсів»: до Гаваїв, Нью-Йорка, Парижа, Рима і Гельсінкі. А коштує таке двогодинне задоволення трохи більше ніж $50, що набагато дешевше від справжнього квитка в бізнес-клас.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-