Генпрокурор Нью-Йорка подала до суду на благодійний фонд Трампа

Генпрокурор Нью-Йорка подала до суду на благодійний фонд Трампа

Укрінформ
Генпрокурор штату Нью-Йорк заявила, що подала до суду на приватний благодійний фонд президента США Дональда Трампа, звинувачуючи його у «постійних незаконних діях».

У судовому процесі, оголошеному Барбарою Андервуд 14 червня, стверджується, що фонд Трампа порушив державний і федеральний закони, використовуючи деякі активи, щоб сплатити юридичні зобов’язання Трампа та підтримати його президентську кампанію, повідомляє "Радіо Свобода".

Цей позов спрямований на ліквідацію благодійного фонду в Нью-Йорку.

Трамп назвав судовий процес «смішним», підступністю «підлих демократів з Нью-Йорку» і заявив у Twitter: «Я не піду на поступки в цій справі!»

Також зазначається, що цей процес є останнім з ряду правових проблем для Трампа та його партнерів, кількість яких зростає.

Кримінальне розслідування, яке очолює спецпрокурор США Роберт Мюллер, досліджує взаємодію між співробітниками Трампа та російськими чиновниками під час передвиборної кампанії. Серед тих, хто був обвинувачений, колишній менеджер кампанії Трампа та його перший радник із національної безпеки.

Читайте також: Від Трампа збираються піти його речники – ЗМІ

Трамп також має справу з цивільними позовами від двох жінок, які стверджують, що вони мали стосунки з Трампом, перш ніж він став президентом, і їм було виплачено багато грошей, щоб вони не розкривали цю інформацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-