Держдума готується до ЧС-2018: присоромили росіянок, аби не приносили в подолі

Держдума готується до ЧС-2018: присоромили росіянок, аби не приносили в подолі

Укрінформ
Голова комітету Держдуми РФ з питань сім'ї, жінок і дітей Тамара Плетньова закликала росіянок не вступати в інтимні зв'язки з іноземцями під час чемпіонату світу з футболу.

Про це вона сказала в інтерв'ю радіостанції "Говорит Москва".

"Знайдуться дівчата, які зустрінуться (з іноземцями, які приїхали на ЧС-2018, - ред.) і потім народять... Ці діточки потім страждають і страждали, ще з часів радянської влади. Добре якщо ще однієї раси, а якщо іншої раси, то зовсім. Ми своїх дітей маємо народжувати. Я не націоналіст, але все ж", - сказала Плетньова.

За її словами, "досвід Олімпіади-80 призвів до появи в країні великої кількості матерів-одиначок". 

Плетньова вважає, що росіянки повинні одружуватися через кохання з громадянами Росії. 

"Навіть якщо одружуються, їдуть, потім вона не знає, як звідти (повернутися - ред.). Потім ходять до мене в комітет такі, плачуть дівчатка, що дитину вивезли, забрали тощо. Я б хотіла, щоб в нашій країні одружувалися через кохання, неважливо якої національності, які б були громадяни Росії, які б будували хорошу сім'ю, жили б дружно, народжували дітей і виховували їх", - заявила Плетньова.

Читайте також: Климпуш-Цинцадзе назвала ЧС-2018 у Росії "зрежисованим фарсом"

Як повідомлялося, чемпіонат світу з футболу має відбутися з 14 червня по 15 липня в 11 містах Росії.

Раніше міністр молоді і спорту України Ігор Жданов закликав своїх колег із країн-учасників Чемпіонату світу з футболу, який має пройти в Росії, бойкотувати змагання на політичному рівні у зв'язку з російською політикою агресії, окупації, втручання у внутрішні справи суверенних держав і широкомасштабними порушеннями прав людини в Росії і на окупованих Росією українських територіях Криму і Донбасу.

Деякі країни, зокрема Ісландія, Польща, Великобританія і Австралія, оголосили дипломатичний бойкот ЧС.

За даними ЗМІ, депутати Європейського парламенту готуються ухвалити резолюцію, в якій міститиметься заклик до дипломатичного бойкоту чемпіонату світу з футболу в Росії.

Тим часом близько 6 тисяч українців придбали квитки на матчі чемпіонату світу з футболу 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-