Капітан катамарана, що зіткнувся з баржею, був п'яний

Капітан катамарана, що зіткнувся з баржею, був п'яний

Фото
Укрінформ
Капітан катамарана, який зіткнувся на Волзі з баржею, був нетверезий.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на начальника Волгоградського обласного бюро судово-медичної експертизи В'ячеслава Барканова.

"На дану хвилину до Волгоградських обласних бюро судмедекспертизи надійшло 11 тіл. Обстежили вісім тіл, вже зробили одне судове хімічне дослідження. У капітана судна виявлений алкоголь в крові в концентрації 2,17 проміле, що відповідає середньому ступеню алкогольного сп'яніння", - сказав Барканов.

Між тим, прес-служба Ространснагляду повідомила, що катамаран, який зіткнувся з баржею в Волгограді, не мав права перевозити пасажирів. "За попередньою інформацією, дозволу на перевезення пасажирів не було. Рятувальні жилети були відсутні. За фактом аварії служба проводить розслідування", - зазначили у відомстві.

Читайте також: У Волгограді катамаран зіткнувся з баржею: одинадцять загиблих

Як повідомлялося, 11 людей загинули, п'ятеро були врятовані в результаті зіткнення катамарана з баржею на Волзі у Волгограді минулої ночі.

За фактом порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 263 КК РФ (порушення правил безпеки руху водного транспорту, що призвело до загибелі двох або більше осіб).

Фото: Прес-служба МНС РФ у Волгоградській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-