Німеччина переглядає політику щодо біженців

Німеччина переглядає політику щодо біженців

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Німеччини Хорст Зеехофер 12 червня представить абсолютно нову політику ФРН щодо біженців.

Нинішню позицію Німеччини в цьому питанні "необхідно кардинально переглянути", - заявив він виданню "Bild am Sonntag", передає DW.

Зокрема, Зеехофер анонсував створення так званих "центрів з первинного розміщення" для шукачів притулку. Там біженці будуть знаходитися після прибуття на територію ФРН до прийняття рішення щодо їх запиту, пише видання.

Пакет заходів глави німецького МВС, що містить 63 пункти, також передбачає посилення охорони кордонів і висилку осіб, яким відмовлено у наданні притулку.

Це необхідно для запобігання нелегальній міграції, заявив в інтерв'ю газеті Augsburger Allgemeine міністр з питань економічного співробітництва та розвитку ФРН Герд Мюллер. За його словами, саме уряд, а не контрабандисти перевізники мігрантів, "мають вирішувати, хто приїжджає в Німеччину".

Читайте також: Криза біженців коштувавла Німеччині близько €21 мільярда

Проблеми кризових регіонів світу можна вирішити не "імміграцією в Німеччину", а "створенням перспектив на місці", вважає Мюллер. Він висловив сподівання, що міністр фінансів ФРН Олаф Шольц схвалить виділення необхідних у наступному році "додаткових 880 млн євро на бюджет розвитку". Мюллер також підкреслив значимість приватних інвестицій, особливо в Африці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-