У Росії автобус зіткнувся з вантажним потягом: четверо загиблих

У Росії автобус зіткнувся з вантажним потягом: четверо загиблих

Відео
Укрінформ
На регульованому залізничному переїзді під м. Орлом (РФ) зіткнулися автобус ПАЗ і вантажний потяг. Четверо людей загинуло.

Про це повідомляє РІА Новости.

"10 червня на перегоні Лужки-Панькове за 20 кілометрів на південь від Орла на регульованому залізничному переїзді зіткнулися автобус ПАЗ і вантажний потяг. В автобусі їхали артисти місцевого хору. Четверо людей загинуло. За даними СК РФ, 12 осіб госпіталізовано. Уряд Орловської області повідомляє про 11 госпіталізованих, включаючи школяра", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли ЗМІ в МЗ (Московська залізниця), машиніст вантажного потягу, що зіткнувся з автобусом, подавав звукові і світлові сигнали водієві ПАЗа, а також застосував екстрене гальмування.

"За свідченнями машиніста вантажного потягу, пасажирський автобус стояв перед переїздом перегону Панькове — Лужки-Орловські Московської залізниці, а потім виїхав на заборонний сигнал перед потягом, що наближався. Машиніст потягу, побачивши на колії автобус, подав звукові і світлові сигнали, застосував екстрене гальмування, проте через малу відстань уникнути зіткнення не вдалося", — йдеться в повідомленні.

За попередніми результатами роботи комісії МЗ, зіткнення сталося з вини водія пасажирського автобуса.

Читайте також: У Польщі автобус із дітьми потрапив у ДТП, постраждали понад 40 осіб

Слідство порушило кримінальну справу за двома статтями — "порушення правил дорожнього руху й експлуатації транспортних засобів, що спричинило з необережності смерть двох або більше осіб", і "виконання робіт або надання послуг, які не відповідають вимогам безпеки, що спричинило з необережності смерть двох або більше осіб". Вони передбачають до десяти років позбавлення волі.

За даними слідства, серед загиблих — один неповнолітній.

Як інформує управління МВС по регіону, водій автобуса знаходиться в лікарні, вирішуватиметься питання про обрання йому запобіжного заходу. За даними поліції, в автобусі знаходилося 16 осіб, пише ЗМІ.

Фото : ГУ МНС Росії в Орловській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-