Протести антиглобалістів у Канаді завершилися мирним маршем

Протести антиглобалістів у Канаді завершилися мирним маршем

Укрінформ
Протести антиглобалістів у Канаді завершилися в суботу мирним маршем історичним центром міста Квебек, поблизу якого проходив 44-ий саміт G7.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у марші взяли участь близько 500 осіб, які скандували лозунги і тримали в руках різноманітні плакати.

Для уникнення провокацій, протестувальників супроводжувала значна кількість провоохоронців, які трималися на відстані від колони.

За інформацією поліції Квебека, протягом трьох днів протестів було затримано 13 осіб. Жодної інформації про мародерство або інші суттєві збитки приватній власності не надходило.

Читайте також: Протести антиглобалістів у Канаді не стали масовими і не завдали шкоди

Як передає кореспондент Укрінформу, з минулого четверга на вулицях Квебека була помітна велика кількість правоохоронців. У зонах підвищеної небезпеки були встановлені бетонні блоки та вантажівки, які мали завадити потенційним терористам здійснити наїзд на натовп. Окрім цього, деякі магазини у середмісті Квебека вирішили зачинитися на час саміту і навіть закрили свої фасади дерев'яними щитам, побоюючись мародерства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-