Трамп висловив упевненість у

Трамп висловив упевненість у "чудовому результаті" зустрічі з Кім Чен Ином

Укрінформ
Перебуваючи на "борту номер один" по дорозі до Сінгапуру, де має відбутися саміт за участю глав США і КНДР, президент Дональд Трамп висловив упевненість, що переговори матимуть чудовий результат.

Про це він написав на своїй офіційній твітер-сторінці, передає Укрінформ.

"Перебуваю на шляху до Сінгапуру, де ми маємо шанс досягти справді чудового результату для Північної Кореї та світу. Це, безумовно, буде хвилюючим днем, і я знаю, що Кім Чен Ин працюватиме дуже наполегливо, щоб зробити те, що рідко коли робилося раніше", - написав глава Білого дому.

Президент США вирушив до Сінгапуру із саміту "Великої сімки" в канадському Квебеку, де перед вильотом він дав прес-конференцію. Глава Білого дому, зокрема, наголосив, що позиція Вашингтона по КНДР залишається твердою, і лідер цієї країни матиме лиш один шанс для того, щоб провести ядерне роззброєння півострова.

За словами Трампа, у разі, якщо ця "місія миру" буде проведена успішно, Північна Корея стане "процвітаючою країною" в дуже короткий період часу.

Читайте також: Білий дім назвав готель, де відбудеться зустріч глав США і КНДР в Сінгапурі

Нагадаємо, зустріч президента США Дональда Трампа і лідера Північної Кореї Кім Чен Ина запланована на 12 червня в готельному комплексі "Capella" на острові Сентоса в Сінгапурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-