Трюдо та Мей обговорили «українське питання»

Трюдо та Мей обговорили «українське питання»

Укрінформ
Однією із тем двосторонньої зустрічі між прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо та главою уряду Великобританії Терезою Мей була безпекова ситуація в Україні.

Про це за результатами зустрічі, що відбулася на полях саміту G7, розповіли у офісі прем'єр-міністра Канади, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Прем'єр-міністри обговорили пріоритети G7, серед яких: економічне зростання та створення робочих місць, а також мир і безпека у світі, в тому числі в аспекті України та Північної Кореї», - заявили у Трюдо.

Читайте також: Канада та Німеччина обговорили загрози міжнародному миру та безпеці

Також під час зустрічі йшлося про пропагування гендерної рівності та полегшення доступу жінок до освіти. «Окрім цього, глави урядів обговорили переваги відкритої, заснованої на правилах торгівлі, відзначивши складнощі, створювані протекціонізмом й іншими торговельним бар’єрами», - наголосили у офісі прем'єр-міністра Канади.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю в містечку Ля Мальбає, що в канадській провінції Квебек, розпочався дводенний  саміт глав держав і урядів країн-членів G7. Очікується, що пріоритетними темами будуть: досягнення гендерної рівності у світі, зменшення забруднення навколишнього середовища пластиком та започаткування глобального економічного зростання, вигідного усім прошаркам населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-