Ізраїль провів другу атаку у відповідь по цілям ХАМАС у секторі Газа

Ізраїль провів другу атаку у відповідь по цілям ХАМАС у секторі Газа

Укрінформ
Винищувачі Армії оборони Ізраїлю вразили в неділю ще п'ять цілей ХАМАС у секторі Газа у відповідь на ракетні обстріли, що тривають з вечора суботи.

"Винищувачі ВПС Ізраїлю вразили в північній частині сектора Газа п'ять терористичних цілей у військовому таборі, що належить морським силам ХАМАС", - цитує ТАСС заяву ізраїльської армійської прес-служби.

"Це була друга атака за день на цілі, що належать ХАМАС - організації, відповідальній за будь-які атаки, джерелом яких є сектор Газа, спрямовані проти Ізраїлю і його цивільного населення", - зазначає прес-служба. Військові додали, що "ця атака була проведена у відповідь на ракети, які були запущені із сектору Газа по Ізраїлю за ніч".

Читайте також: Ізраїль "відповів" на ракетні удари з сектора Газа

Як повідомлялося, раніше в неділю літаки ВПС Ізраїлю завдали ударів по 10 цілям ХАМАС у трьох військових таборах в секторі Газа, серед яких - дві майстерні з виробництва зброї та склад боєприпасів ХАМАС, а також військова база. Ці цілі були вражені у відповідь на запуск трьох ракет, дві з яких були перехоплені системою ППО "Залізний купол", а третя впала на території сектора Газа. Після цього по Ізраїлю було запущено ще не менше трьох ракет, дві з яких також були перехоплені "Залізним куполом".

Фото: AP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-