На болгарсько-грецькому кордоні затримали хуру з нелегальними мігрантами

На болгарсько-грецькому кордоні затримали хуру з нелегальними мігрантами

Укрінформ
Співробітники Прикордонної поліції Болгарії затримали на контрольно-перепускному пункті «Капітан Петко Воєвод» болгарсько-грецького кордону 23-х нелегальних мігрантів з Афганістану і Пакистану.

Як поінформували в прес-службі Прикордонної поліції, нелегальних мігрантів виявили в спеціально обладнаній схованці вантажного відсіку великотоннажної хури, повідомляє BGNEWS.

«Під час детального огляду транспортного засобу з болгарськими реєстраційними номерами у вантажному відсіку автомобіля, в спеціально обладнаній схованці виявили 23-х мігрантів. За кермом хури знаходився 59-річний громадянин Болгарії», - повідомив комісар Головного управління Прикордонної поліції Свєтлан Кичіков.

Під час проведення попередніх слідчих заходів було встановлено, що кожен із біженців заплатив провідникові з Туреччини по 1600 євро за проїзд через територію Болгарії. Усі біженці мали намір потрапити в одну із країн Західної Європи.

Читайте також: Італія може депортувати півмільйона мігрантів

Відомо також, що водій хури був затриманий на три доби. Раніше він неодноразово притягався до адміністративної і  кримінальної відповідальності за крадіжку.

Відкрито кримінальне провадження. Проводяться додаткові слідчі дії для з'ясування усього ланцюжка транспортування нелегальних мігрантів.

Фото: Vesti.bg

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-