У Казахстані бойовик

У Казахстані бойовик "ЛНР" отримав 25 років в'язниці

Укрінформ
У Казахстані суд засудив 32-річного жителя Теміртау Нікіту Степіна до 25 років ув'язнення за участь у бойових діях на стороні бойовиків "Луганської народної республіки" і за подвійне вбивство у Казахстані.

Про це повідомляє Радіо Азаттик.

"До 25 років ув'язнення засуджений 32-річний житель Теміртау Нікіта Степін, визнаний винним в участі у воєнних діях у східній Україні на стороні проголошеної проросійськими сепаратистами Луганської народної республіки (ЛНР) і подвійному вбивстві у Казахстані. Його друг 32-річний Павло Левкутін, якого суд визнав винним у недонесенні про вбивство, засуджений до трьох років позбавлення волі. Вирок був оголошений сьогодні у спеціалізованому міжрайонному суді з кримінальних справ Карагандинської області", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Луганщині арештували "депутата", який голосував за "конституцію ЛНР"

За версією слідства і звинувачення, Степін навмисно і неправомірно брав участь у бойових діях на стороні "ЛНР" на території Луганської області України. Після двох поїздок він повернувся додому в Теміртау, влаштувавшись на підробіток автослюсарем у гаражний бокс, де пізніше і скоїв вбивство двох місцевих жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-