Трамп звинуватив розслідування Мюллера у втручанні у вибори до Конгресу

Трамп звинуватив розслідування Мюллера у втручанні у вибори до Конгресу

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп заявив, що розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера впливатиме на проміжні вибори до Конгресу США, заплановані на осінь.

Про це він написав на своїй офіційній сторінці у Twitter, повідомляє Укрінформ.

"Тринадцять розлючених демократів (плюс люди, які працювали на Обаму вісім років), які ведуть полювання на відьом у питанні Росії, втручатимуться у проміжні вибори, особливо тепер, коли республіканці (так тримати!) посідають перші позиції в опитуваннях. Не було змови, крім як у демократів!" - зазначив глава Білого дому.

У наступному дописі він знову закликав слідство переключитися на справу листів Гілларі Клінтон, висновки ФБР і Міністерства юстиції щодо якої давно оприлюднені.

"Чому б тринадцятьом розлюченим і дуже суперечливим демократам не розслідувати абсолютно брехливу кампанію абсолютно брехливої Гілларі Клінтон? Це нечесне полювання на відьом – ось чому! Запитайте їх, чи сподобалось їм святкування перемоги на виборах!" - написав Трамп. 

Читайте також: США за Трампа стали вести себе значно жорсткіше і значно принциповіше

А одразу після цього чинний президент розмістив ще один допис: "Перепрошую, я маю почати зосереджувати свою енергію на північнокорейській ядерній програмі, поганих торговельних угодах, виборах у Вірджинії, економіці, переоснащенні військових та багатьох інших проблемах, а не на нечесному полюванні на відьом у російському питанні, учасникам якої слід було би розслідувати питання Клінтон/Росії/ФБР/правосуддя/Обами/Комі/Лінча та інших". 

Як відомо, у США проводиться кілька паралельних розслідувань, у тому числі у ФБР (на чолі зі спецпрокурором Робертом Мюллером) та Сенаті, щодо втручання Росії в президентські вибори у Сполучених Штатах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-