Делегація ПАРЄ розпочинає передвиборчий візит до Туреччини

Делегація ПАРЄ розпочинає передвиборчий візит до Туреччини

Укрінформ
Делегація Парламентської Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) у складі семи членів сьогодні починає передвиборчий візит до Туреччини для оцінки виборчої кампанії та підготовки до президентських та парламентських виборів 24 червня 2018 року.

Делегацію очолює голова юридичного комітету ПАРЄ, член Постійної делегації України при ПАРЄ Олена Сотник, повідомляє кореспондент Укріфнорму.

 «У Анкарі делегація матиме зустріч зі спікером Великих національних зборів, турецькою делегацєю в ПАРЄ, кандидатами у президенти (або їх представникам), а також лідерами та представниками основних політичних партій на позачергових парламентських виборах», - йдеться у програмі візиту.

Читайте також: Постійний комітет ПАРЄ збереться 1 червня у Загребі

Окрім того у програмі візиту передбачені переговори з Головою та членами Вищої ради з питань виборів (SBE), представниками Вищої ради з радіо та телебачення (RTSC), представниками засобів масової інформації, громадських організацій та дипломатичного співтовариства.

Делегація Асамблеї, вже у розширеному складі – з 33 членів, повернеться до країни для спостереження за голосуванням під час виборів.

Читайте також: Ар’єв обурюється: Єврокомісія вирішила не штрафувати Газпром

Як відомо, нещодавно президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган попросив турецьких громадян, котрі проживають у європейських країнах, забезпечити йому "рекордну кількість голосів" підтримки на майбутніх виборах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-