Дві арабські держави пропонували Трампу допомогу на виборах - NYT

Дві арабські держави пропонували Трампу допомогу на виборах - NYT

Укрінформ
Напередодні виборів 2016 року представники Саудівської Аравії і Об'єднаних арабських еміратів заявили про свою зацікавленість у перемозі Дональда Трампа, запропонувавши допомогу команді майбутнього президента.

Про це в суботу повідомила газета New York Times, передає «Голос Америки».

Як стверджує видання, у серпні 2016 року старший син майбутнього глави Білого дому, Дональд Трамп-молодший провів у своєму офісі в нью-йоркському хмарочосі Trump Tower зустріч з Джорджем Нейдером, який представляв інтереси арабських монархій Затоки, котрий повідомив, що кронпринци Саудівської Аравії і ОАЕ готові допомогти Трампу-старшому стати президентом.

На зустрічі також був присутній ізраїльський політтехнолог Джоел Замела, який озвучив можливості своєї фірми з надання переваг політичній кампанії і запропонував план проведення кампанії в соціальних мережах. Поки не відомо, чи прийняв цю пропозицію виборчий штаб Трампа.

Читайте також: Джуліані заявив, що Мюллер не зможе пред'явити звинувачення президентові США

Адвокат Дональда Трампа-молодшого Алан Фатервас заявив виданню, що його клієнт дійсно «пам'ятає про зустріч за участю Еріка Прінса, Джорджа Нейдера і ще одним чоловіком, який можливо був Джоелом Замелем».

За твердженням представника сина президента США, «вони запропонували проект, пов'язаний з соціальними мережами або маркетинговою стратегією, який не зацікавив його (Трампа), і на цьому контакти припинилися».

Як повідомлялося, спецслужби США з січня 2017 року розслідують справу про можливе втручання Росії у вибори президента в жовтні 2016 року, підозрюючи, що у команди Трампа є зв'язки з Москвою. Влада Росії заперечує залученість у внутрішньоамериканські справи. Сам Трамп неодноразово говорив, що у нього немає ніяких зв'язків з Москвою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-