Принц Гаррі та Меган Маркл обвінчалися

Принц Гаррі та Меган Маркл обвінчалися

Укрінформ
У Великій Британії 33-річний принц Гаррі і 36-річна акторка Меган Маркл обвінчалися у каплиці Святого Георгія на території Віндзорського замку.

Церемонія транслювалася на офіційній сторінці Британської королівської родини у Facebook.

Під час церемонії наречені обмінялися весільними клятвами та одягнули обручки одне  одному.

Принц Гаррі і його старший брат принц Вільям першими прибули до каплиці Святого Георгія. В цей день вони одягнуті в мундири полку Blues and Royals. 

Трохи пізніше прибули батько нареченого принц Чарльз з дружиною Каміллою. Після цього приїхала королева Єлизавета та її чоловік принц Філіп.

Потім у супроводі своєї матері Дорії Регленд на автомобілі Rolls Royce Phantom прибула Меган Маркл.

Читайте також: Принц Гаррі став герцогом Сассекським

Як і планувалося, до вівтаря її провів принц Чарльз.

Весільну сукню Меган Маркл створила відомий британський дизайнер Клер Вайт Келлер. Волосся начереної зібране у низький вузол на потилиці, зачіску прикрашала діадема, яку їй дала королева Єлизавета, і серпанок. Діадема зроблена в 1932 році. На руці Маркл був старовинний браслет 1893 року, повідомляє Кенсінгтонський палац у Twitter.

Всі запрошені на церемонію гості візьмуть участь в обідньому прийомі, а ввечері 200 гостей побувають на приватному прийомі у сусідньому Фромор-хаусі, який влаштовує батько нареченого.

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей привітала принца Гаррі та Меган Маркл.

«Мої найкращі побажання принцу Гаррі і Меган Маркл в день їхнього весілля. Чудового дня всім тим, хто долучиться до національного торжества - народних гулянь та інших заходів», - написала вона в Twitter.

Фото: AFP/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-